Theater na de Dam - RE:BUILDING - Nite
Sluit
Sluit

Theater na de Dam – RE:BUILDING

Wanneer houdt iets op en wanneer begint de toekomst?

Een groep van 8 Groningse jongeren maakt onder leiding van theatermaker Tim van der Molen een voorstelling over wederopbouw. Op voormalig voetbalveld Landgoed De Camping in ’t Zandt spelen ze een muzikale, chaotische en speelse voorstelling over thuiskomen, herinneren en toekomstdromen.

Ze trekken lijnen tussen het verleden en het heden, want wanneer houdt iets op en begint de toekomst?

Wat gebeurt er als je thuiskomt na een traumatische gebeurtenis – zoals een oorlog – in een nieuwe wereld die nog veel op de oude lijkt?

En hoe herinneren we ons verleden? Die vraag is nu misschien wel belangrijker dan ooit.

Tijdens de dertiende editie van Theater Na de Dam zetten bijna 400 jongeren in 34 projecten door heel Nederland zich in om ook dit jaar 4 mei van extra betekenis te voorzien. Van Sittard tot Groningen en van Leiden tot Enschede klinken voor even de stemmen van toen in het nu.

meer info

RegieTim van der Molen | dramaturgie: Jolien Akkerman | licht: Cerian Mason | muziek: Ilaya Esajas | productie: Ryanne van Gogh & Fiana de Raaf | spel: Manon Everts, Elin van der Lei, Eerin Middelkamp, Nienke Pettinga, Suzanne Versteeg. Sky Winklaar & Marijn van der Wijk

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.