We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Touring Productions

Onze huidige producties zijn beschikbaar voor internationale tournees

Internationaal verscheen de Club op de podia van Suzanne Dellal Center for Dance and Theater Tel Aviv, Théatre National de Chaillot Parijs, SIDance Korea, Jacob’s Pillow Festival, De Göteborg Opera Zweden, New Baltic Dance Vilnius Litouwen, La Rose Des Vents Lille, Istanbul Theatre Festival, Bolzano Danza Italië, 1862 Shanghai, muziek festival Lowlands, Teatro Calderon Valladolid, Jing’an Drama Valley Shanghai, Carlow Festival Ireland, Circe Platform Tbilisi Georgië, Tanz Karlsruhe Duitsland, Warsaw Polen, Moskou, St. Pietersburg en veel meer. We hebben co-producties met partners over de hele wereld gemaakt, inclusief de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS) Brussel en Théâtre de Liège et DC&J Créations in België, Carte Blanche in Noorwegen, Staatstheater Hannover,Theater Oldenburg, Tanz Mainz, Stuttgart (Eric Gautier), Thalia Theater Hamburg in Duitsland, EnKnap in Slovenië, Göteborg Operands Danskompani andDramaten The Royal Dramatic Theatre in Zweden, Navdhara India Dance Theater in Mumbai India, Théâtre National de Strasbourg en Odéon – Théâtre de l’Europe, Comédie de Genève in Zwitserland, HNK Nationaal Kroatisch Theater in Zagreb, Emilia Romagna Teatro Fondazione in Italië en veel meer.

Swan Lake

In de theaters 20 OCT/06 DEC 2020 – By Club Guy & Roni + Slagwerk Den Haag + Tomoko Mukaiyama Foundation

Een klassiek ballet? Natuurlijk niet. Classical only in its name, Swan Lake is een remix van de klassieker in de vorm van een online- en offline theaterevent dat elkaar beïnvloedt. De betekenis van het Zwanenmeer nodigt uit tot een nieuw narratief over escapisme, crisis en keuzes maken.

Swan Lake: the Game

In het NITE Hotel 01/31 JAN 2021

De online versie geeft het publiek veel keuzemogelijkheden tussen verschillende voorstellingen, waardoor het oorspronkelijke einde voor het publiek in de theaters wordt beïnvloed en geeft de toeschouwer een zeer persoonlijke, unieke, digitale ervaring in ons NITE Hotel. 

Het was online tegelijk met alle Nederlandse tourdata en in speciale edities tijdens het Istanbul Theatre Festival, Tanz Karlsruhe Duitsland en Circe Platform Tblisi Georgia. Toekomstige samenwerkingen omvatten onder andere Bolzano Danza Italië, Carlow Festival Ierland en 1862 Shanghai.

“Ogen en oren schieten dikwijls tekort, in die zin dat het publiek wordt overrompeld maar niet overladen.” - Dagblad van het Noorden

Brave New World 2.0 

Next Up 2021, Jing’an Drama Valley China (uitgesteld) – Afgelopen 2019 – NITE Production

Deze grootschalige voorstelling met 23 dansers, acteurs en muzikanten is geïnspireerd op Aldous Huxley’s roman Brave New World (1932) die de toekomst van onze moderne samenleving voorspelt. Kunstmatige intelligentie, robots en hyperintelligente algoritmen creëren kansen, maar roepen ook een belangrijke vraag op: wordt de wereld een betere plek door deze technologische ontwikkelingen, of vergroten ze alleen maar een reeds bestaande ongelijkheid tussen de haves en have-nots?

Brave New World 2.0 toerde uitgebreid in Nederland en België en zal in 2021 op Jing’an Drama Valley China te zien zijn. (uitgesteld)

“Nog even en we vinden het doodnormaal hoe Weizman van al die ingrediënten een spectaculair gerecht kookt” - Dagblad van het Noorden

TETRIS Mon Amour

Next Up 8/10 JAN 2021, 1862 Shanghai (uitgesteld)– Afgelopen 2017/ 2018–  By Club Guy & Roni + Slagwerk Den Haag

Een druk dansconcert waarbij elk detail, elk oog en elke vinger wordt gechoreografeerd. Als een uurwerk. TETRIS speelt met het idee dat strenge regels om creativiteit vragen. De muziek is gecomponeerd door Thijs de Vlieger, deel van het wereldberoemde elektronische muziektrio NOISIA en wordt live op het podium gespeeld door de veelzijdige musici van Slagwerk Den Haag. TETRIS Mon Amour toerde veel door Nederland, onder andere in het Suzanne Dellal Centre for Dance and Theatre in Tel Aviv en in Lille (La Rose Des Vents).  Komende voorstellingen in 2021 zijn onder andere te zien in Bolzano Danza, 1862 Shanghai en SIDance Korea.

“In een vak adembenemende synchroniciteit worden de patronen uitgevoerd, voorgestuwd door de muziek die feitelijk één lange, zinderende dance-track is.” - Theatrekrant  

Salam  

2018 – NITE Productie

Guy Weizman won de regisseur van het jaar prijs 2018 voor dit interdisciplinaire verhaal over Abraham. In tijden dat de spanningen tussen de westerse en de Arabische wereld, tussen de islam, het Jodendom en het christendom toenemen, worden grote, religieuze en sociale conflicten teruggebracht tot menselijke verhalen over liefde, spijt, jaloezie en pijn.

“Salam is bomvol, omgemakkelijk, maar vernieuwend totaaltheater.” – Trouw

Mechanical Ecstasy

2018/2020 – By Club Guy & Roni + Slagwerk Den Haag

Een show waarin de grenzen tussen voorstelling en feest verdwijnen. De beats worden een mantra, op weg naar extase. Het publiek en de spelers kunnen het tijdloze gevoel van vrijheid ervaren in een mix van prikkelende drums en hypnotiserende dans.  Muziek van Jan-Bas Bollen en NOISIA’s Thijs de Vlieger, live uitgevoerd door Slagwerk Den Haag. 

Mechanical Ecstasy speelde op de theaterpodia van Palais de Chaillot (Parijs), Teatro Calderon, Valladolid (Spanje) voor enkele honderden mensen per nacht, trad op op muziekfestivals voor enkele duizenden en had een hoogtepunt bereikt met meer dan 12.000 mensen die naar de voorstelling keken op het grootste muziekfestival van Nederland: Lowlands Festival. Optredens in 2020 in Tokio, Japan werden uitgesteld.

“We gaan mee in het moment, opgehitst door de overweldigende beelden en klanken.” - Dagblad van het Noorden

Meer informatie over onze internationale tournees, technische riders en volledige showregistraties

Contact

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.